• Op zondagmiddag 14 oktober 2018 geef ik weer Satsang dit keer in Bergen (NH) in de Berkeley. Meer info zie mijn agenda.
  • Van 4 t/m 11 juni 2019 (!) geef ik een 5 daagse Bewustzijn Retraite op Ibiza, voor meer info zie mijn agenda.

 

Het leven daagt ons regelmatig uit om in onze kracht te gaan staan. Mensen, situaties, gebeurtenissen, duwen ons uit onze kracht, net zolang todat wij kunnen zeggen "en nu is het genoeg, nu wordt het tijd dat ik in mijn kracht ga staan." Als je kunt zien dat dit is hoe het werkt, dan kun je dingen als een uitdaging gaan zien en dan wordt het leven een stuk interessanter. Als je in je kracht kunt gaan staan, dan betekent dat eigenlijk dat je kunt gaan zien 'wie en wat je werkelijk bent'; (altijd al bent, en ook nog steeds bent ondanks alles wat er gebeurd is in je leven), en dat is onmetelijk groots, onmetelijk liefdevol en onmetelijk krachtig! Diep van binnen weten we dat, en voelen we dat. En er zijn  in ons leven ook soms van die momenten geweest dat we dat ervaren hebben. Maar op andere momenten kan het leven knap ingewikkeld lijken en voel je je vaak behoorlijk machteloos en krachteloos. Heen en weer geslingerd tussen 'goede en slechte tijden'. Zonder dat je daar enig grip op lijkt te hebben, zonder dat je in je kracht kunt gaan staan.

Zodra je kunt begrijpen en ervaren dat het fenomeen 'goede en slechte tijden' slechts een illusie van onze mind is, dat het slechts onze gedachten, ons ego, onze mind is die ons daartussen heen en weer slingert, dan is er ook een opening om te gaan zien 'wie en wat je werkelijk bent'.  

Onze mind, ons denken kan alleen maar in dualiteit denken. In positief en negatief, in goed of fout. Het ìs de dualiteit in ons. Het kan niet denken ‘het is zoals het is’. Onmogelijk. Geloof het niet klakkeloos van mij, maar ga het onderzoeken bij jezelf. Dus hoe zou het zijn als je niet meer zou luisteren naar je gedachten, naar je overtuigingen, naar alles wat jij gelooft. Dan is het opeens zoals het is. En komt er een enorme opening en een enorm gevoel van rust en vrede in je op. Dan kun je gaan zien dat alle problemen van jou zelf en ook van de wereld komen door onze sterke identificatie met wat we denken en wat we geloven. Dat we geloven dat onze gedachten waar zijn. Dat is de illusie. 

En wij kunnen uit die illusie ontwaken. Want de waarheid is niet alleen dat onze gedachten niet waar zijn, maar ook dat we niet onze mind zijn.

Graag wil ik je helpen hierbij. Dat is waar mijn passie ligt. Mensen helpen ontwaken, om zo ook hun leven te verlichten. Opdat ook jij vanuit gemak en moeiteloosheid kunt Zijn, kunt Zijn wie en wat je werkelijk bent. En zo, vanuit Zijn, kunt gaan doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Dat is waarom ik workshops over het bewustZijn oftewel Satsang geef.

Maar als je liever één of meerdere 1 op 1 sessies bij mij wilt volgen, ben je ook van harte welkom, in mijn praktijk (Kerkelandshoek 10) in Abbekerk (10 min. v. Hoorn, 30 min. v. Amsterdam).

Kosten € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal tussen twee en twee en half uur.

Als je met z'n tweeën komt, dan reken ik in het totaal € 120,-. Dus dat is dan € 60,- per persoon.

Stuur voor een afspraak of voor meer informatie over Satsang even een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.satsangagenda.nl