Agenda

Voor meer informatie, klik op de cursus:

  

Gezondheid: we houden ons aan de voorgeschreven adviezen, om zo goed mogelijk voor onszelf en voor elkaar te zorgen.
Daarbij geldt vooral: blijf thuis als jij of één van je huisgenoten één van de volgende symptomen heeft:
verkouden, niezen, snotteren, hoesten (ook door andere oorzaken), keelpijn, benauwdheid, koorts.
Je kunt dan gewoon kosteloos afzeggen en als je wilt in een volgende groep mee instromen.
 

 

woensdagavond 12 aug 2020 Intuïtieve healing

Elke keer weer deze krachtige healingen mogen ontvangen op afstand, kan je prachtig ondersteunen in deze tijd, om de ontwikkelingen door te maken die jij juist nu mag doormaken!

voor meer data klik hier

 

Zondag 6 sept 2020- zondag 13 sept 2020 - zondag 20 sept 2020 

Drie dagen heerlijk bezig zijn met energie. Op de meest directe manier; vanuit onze eigen grootste kracht; onze eigen ziel. We werken niet meer vanuit de oude energie, maar vanuit de allernieuwste principes, doorgeven aan mij door de spirit wereld. We zijn op een moment in tijd gekomen, dat we meer kunnen loslaten en ook veel sneller en gemakkelijker kunnen loslaten. Het mag er gewoon allemaal vanaf. Om meer en meer vrij te worden van alle ladingen die op ons rusten. Om te gaan naar "Liefde Zijn, Liefde Leven". We halen alles er af in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. Zonder ingewikkelde methodes, of technieken heel gemakkelijk, super krachtig en ongelofelijk snel alles van je systeem afhalen. Jezelf er tussenuit halen opdat het kan gaan stromen en dingen in beweging kunnen komen. Jij in je licht kunt gaan staan.

voor meer info klik hier

 

We kunnen een 1 op 1 sessie inplannen op afstand via skype of telefoon. Of in de praktijk, we houden ons dan aan de voorgeschreven adviezen. Juist in deze tijd is het fijn om te kunnen blijven groeien in bewustzijn en vertrouwen. En steeds meer te kunnen zien hoe we zelf kunnen bijdragen aan de veranderingen die de wereld nu zo hard nodig heeft.

voor meer info klik hier 

 

zat 3 okt & zon 4 okt 2020 

 Vanuit de vrede die in je is, met al je toewijding en aandacht waarlijk naar binnen kijken. Dit weekend is speciaal bedoeld voor de mensen die de bewustzijn cursussen bij mij gevolgd hebben, of nog gaan volgen op 6-13-20 sept 2020 aanstaande.

We gaan tijdens dit bewustzijnsweekend echt aan de slag met wat we in de bewustzijncursussen allemaal geleerd hebben!

voor meer info klik hier

 

zondagmiddag 18 oktober 2020

Een samenzijn waarin je leert over het bewustzijn, je ziel om je te herinneren wie je werkelijk bent. Je kunt vragen stellen over dingen waar je mee loopt te stoeien, waarbij ik je inzichten kan geven hoe je daar vanuit het bewustzijn mee om zou kunnen gaan. 

voor meer info klik hier

 

do 3 juni t/m do 10 juni 2021(!)

Los van alle dagelijkse hectiek ontwaken naar je Ware Zijn op het prachtige Ibiza!!!

voor meer info klik hier

 

 

Als je op de hoogte gehouden wilt worden middels mijn nieuwsbrief stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!!! 

 

 

 

gebedsvlaggen mystiek 2