Agenda

Voor meer informatie, klik op de cursus:

  

Gezondheid: we houden ons aan de voorgeschreven adviezen, om zo goed mogelijk voor onszelf en voor elkaar te zorgen.
Daarbij geldt vooral: blijf thuis als je klachten hebt. Je kunt dan gewoon kosteloos afzeggen en als je wilt in een volgende groep mee instromen.
 

 

Drie dagen heerlijk bezig zijn met energie. Op de meest directe manier; vanuit onze eigen grootste kracht; onze eigen ziel. We werken niet meer vanuit de oude energie, maar vanuit de allernieuwste principes, doorgeven aan mij door de spirit wereld. We zijn op een moment in tijd gekomen, dat we meer kunnen loslaten en ook veel sneller en gemakkelijker kunnen loslaten. Het mag er gewoon allemaal vanaf. Om meer en meer vrij te worden van alle ladingen die op ons rusten. Om te gaan naar "Liefde Zijn, Liefde Leven". We halen alles er af in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. Zonder ingewikkelde methodes, of technieken heel gemakkelijk, super krachtig en ongelofelijk snel alles van je systeem afhalen. 
Jezelf er tussenuit halen opdat het kan gaan stromen en dingen in beweging kunnen komen. Jij in je licht kunt gaan staan.

 

voor meer informatie klik hier

 

 

 

 

Een feestelijke zaterdagmiddag vol herinneren wie we werkelijk zijn, die ziel, het bewustzijn, en ervaren hoe het is om van daaruit weer meer te kunnen zijn. Met in de hoofdrol mijn boek 'Ontwaken uit de droomstaat van je Mind'.

voor meer informatie klik hier 

 

Woensdagavond 21 april 2021 groepshealing op afstand

Elke keer weer deze krachtige healingen mogen ontvangen op afstand, kan je prachtig ondersteunen in deze tijd, om de ontwikkelingen door te maken die jij juist nu mag doormaken!

voor meer informatie klik hier

 

We kunnen een 1 op 1 sessie inplannen hier in de praktijk, we houden ons dan aan de voorgeschreven adviezen. Of we kunnen een 1 op 1 sessie inplannen op afstand via skype of telefoon. Juist in deze tijd is het fijn om te kunnen blijven groeien in bewustzijn en vertrouwen. Om straks klaar te zijn om te kunnen bijdragen aan de veranderingen die de wereld  zo hard nodig heeft.

voor meer info klik hier 

 

Dinsdagavond 20 April 2021

Tijdens deze online bijeenkomsten gaan we samen in het bewustzijn zitten. Middels de woorden die door me heen gesproken worden, begeleid ik je om in het bewustzijn te zitten op de meest simpele manier. In de stilte van het bewustzijn gaan we dingen aankijken en onderzoeken. Zo zijn we tegelijkertijd op de meest krachtige manier aan het healen en loslaten.

 

Voor meer info klik hier 

 

do 3 juni t/m do 10 juni 2021(!)

Los van alle dagelijkse hectiek ontwaken naar je Ware Zijn op het prachtige Ibiza!!!

Door deze week mee te gaan naar Ibiza volg je de meest uitgebreide Master Class die je bij mij kunt volgen.

Je krijgt heel veel helderheid krijgt over jezelf, je leven en je zieledoelen.

Ook in deze onzekere tijd, kun je je gerust aanmelden, als het niet doorgaat krig je je aanbetaling gewoon weer terug gestort.

voor meer info klik hier

 

Satsang wordt binnenkort weer gepland

Een samenzijn waarin je leert over het bewustzijn, je ziel om je te herinneren wie je werkelijk bent. Je kunt vragen stellen over dingen waar je mee loopt te stoeien, waarbij ik je inzichten kan geven hoe je daar vanuit het bewustzijn mee om zou kunnen gaan. 

voor meer info klik hier

 

 

Als je op de hoogte gehouden wilt worden middels mijn nieuwsbrief stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!!! 

 

 

 

gebedsvlaggen mystiek 2