Agenda

Voor meer informatie, klik op de cursus:

 

Heerlijk bezig zijn met energie. Op de meest directe manier; vanuit onze eigen grootste kracht; onze eigen ziel. We werken niet meer vanuit de oude energie, maar vanuit de allernieuwste principes, doorgeven door de spirit wereld. We zijn op een moment in tijd gekomen, dat we meer kunnen loslaten en ook veel sneller en gemakkelijker kunnen loslaten. Het mag er gewoon allemaal vanaf. Om meer en meer vrij te worden van alle ladingen die op ons rusten. Om te gaan naar "Liefde Zijn, Liefde Leven". We halen alles er af in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. Zonder ingewikkelde methodes, of technieken heel gemakkelijk, super krachtig en ongelofelijk snel alles van je systeem afhalen. 
Jezelf er tussenuit halen opdat het kan gaan stromen en dingen in beweging kunnen komen. Jij in je licht kunt gaan staan.
 

voor meer informatie klik hier

 

Donderdagmiddag 17 juni 2021 

 

Ga je mee? Dan gaan we samen in onze grootsheid staan.

Door ons licht te laten stralen op alle lading die te maken heeft met onze angst voor eigen grootsheid.

Al die lading die daarop zit is een illusie.

Door ons licht daar op te laten stralen, lost die illusie/lading op.

Zo lost onze angst voor eigen grootsheid ook op.

Misschien niet in één keer, maar als we dit een aantal keer doen, gaat er al van alles verschuiven.

voor meer informatie klik hier 

 

Zaterdagmiddag 26 juni 2021

Een inspirerende zaterdagmiddag over de 5e dimensie, en hoe onze nieuwetijdskinderen daar een belangrijke rol in spelen.

Hoe zij de leiders zijn, die ons de weg gaan laten zien naar de 5e dimensie toe, waar we overigens over ongeveer 10 jaar allemaal al in verankerd zullen zijn. Wat hebben zij van ons nodig om die leidersrol op zich te gaan nemen?

voor meer informatie klik hier
 
 

Woensdagavond 23 juni 2021 groepshealing op afstand

Elke keer weer deze krachtige healingen mogen ontvangen op afstand, kan je prachtig ondersteunen in deze tijd, om de ontwikkelingen door te maken die jij juist nu mag doormaken!

voor meer informatie klik hier

 

We kunnen een 1 op 1 sessie inplannen hier in de praktijk, ofop afstand; via skype of telefoon. Juist in deze tijd is het fijn om te kunnen blijven groeien in bewustzijn en vertrouwen. Om straks klaar te zijn om te kunnen bijdragen aan de veranderingen die de wereld  zo hard nodig heeft.

voor meer informatie klik hier 

  

do 2 juni t/m do 9 juni 2022(!) (volgend jaar)

Los van alle dagelijkse hectiek ontwaken naar je Ware Zijn op het prachtige Ibiza!!!

Door deze week mee te gaan naar Ibiza volg je de meest uitgebreide Master Class die je bij mij kunt volgen.

Je krijgt heel veel helderheid krijgt over jezelf, je leven en je zieledoelen.

Ook in deze onzekere tijd, kun je je gerust aanmelden, als het niet doorgaat krig je je aanbetaling gewoon weer terug gestort.

voor meer info klik hier

 

Satsang wordt binnenkort weer gepland

Een samenzijn waarin je leert over het bewustzijn, je ziel om je te herinneren wie je werkelijk bent. Je kunt vragen stellen over dingen waar je mee loopt te stoeien, waarbij ik je inzichten kan geven hoe je daar vanuit het bewustzijn mee om zou kunnen gaan. 

voor meer info klik hier

 

Nieuwsbrief:

Als je op de hoogte gehouden wilt worden middels mijn nieuwsbrief stuur dan even een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!!! 

 

Gezondheid:
We houden ons aan de voorgeschreven adviezen, om zo goed mogelijk voor onszelf en voor elkaar te zorgen.

Daarbij geldt vooral: blijf thuis als je klachten hebt. Je kunt dan gewoon kosteloos afzeggen en als je wilt in een volgende groep mee instromen.

 

gebedsvlaggen mystiek 2