dit is de cover als promotie materiaal 9789464311693 cov 1       bestel boek

Mijn eerste boek is uit!!

Ontwaken uit de droomstaat van je mind

Herinneren wie je werkelijk bent

Auteur   Maria Henkes

ISBN: 978-94-643-1169-3
Aantal pagina's: 210
Prijs: € 20,99 incl. verzendkosten naar Nederland en België

Samenvatting

Wakker worden uit de droomstaat van de mind, betekent dat we zien dat we niet het mens-stuk zijn met al z’n problemen, drama en hectiek. Maar iets wat vele malen grootser, wijzer, krachtiger en vrijer is. Als we ons kunnen herinneren wie we werkelijk zijn, vinden we de rust en vrede in ons ware zelf. Het maakt dat we op een andere manier naar het leven kunnen kijken. Dwars door alle illusies heen kunnen zien dat het geluk altijd al in onszelf zit, in wie we waarlijk zijn. Dat daarin alles altijd al goed is,    zoals het is…

Dit boek geeft je heldere inzichten en simpele handvaten om weer te gaan leven vanuit licht, gemak en moeiteloosheid. Een leven waarin alles vanzelf mag ontstaan en nieuwe deuren zich zomaar zullen openen.

Lees hier alvast een stuk uit het boek:

Ontwaken uit de Droomstaat van je Mind

Herinneren wie je werkelijk bent

Misschien herinner je een moment waarin alles vanzelf leek te gaan. Je zat als het ware in een flow. Een gevoel alsof je de hele wereld aankon, gemakkelijk en moeiteloos. Je straalde. Als je teruggaat naar dat moment… Waar was je? Hoe voelde je je? Wat deed je? Hoe gedroeg je je? Wat zei je?

We maken het allemaal meerdere keren mee in ons leven. Het zijn deze momenten die ons altijd bijblijven. Want op dit soort momenten staan we ‘aan’, we zijn in het hier en nu, in presentie aanwezig. We zijn er, helemaal, met alles wat we zijn, Alles stroomt en als vanzelf gaan alle deuren voor ons open. De juiste mensen komen zomaar op ons pad. We denken nergens over na, we zijn alleen maar. Vanuit alle grootsheid, licht, kracht en liefde die we werkelijk zijn. Als we dit soort momenten hebben mogen ervaren, verlangen we er altijd weer naar terug. Het is een staat van zijn, die zich kenmerkt door een enorme rust, gemak en moeiteloosheid, door meegaan met de stroom, de flow…

We willen heel graag weer terug naar die staat van zijn, waarin alles vanzelf gaat, maar we weten niet hoe. Dat hoe is waar dit boek over gaat. Hoe kunnen we daarin komen en belangrijker nog, hoe kunnen we daarin blijven? Wat zou ons dat opleveren? Wat voor een effect zou dat hebben op onszelf en op ons leven?

Verder lezen? Bestel het boek hier!

bestel boek

 

dit is de cover als promotie materiaal 9789464311693 cov 1

 

Je bent van harte uitgenodigd op de feestelijke bewustzijnstraining, Een fijne zaterdagmiddag vol herinneren wie we werkelijk zijn, die ziel, het bewustzijn, en ervaren hoe het is om van daaruit weer meer te kunnen zijn. Je kunt alles nalezen in mijn boek 'Ontwaken uit de droomstaat van je Mind'.

Graag even aanmelden via onderstaande mailadres!!!

In licht en liefde, Maria Henkes & Mirjam van Gaalen

www.satsangmetmaria.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WANNEER:

zaterdagmiddag 24 april 2021

HOE LAAT:

13.00 - 17.00 UUR

KOST:

55,-

WAAR:
Spiritueel centrum Just You

Aalduikerweg 1A

1456 XK Ilpendam

 

<iframe

                                    src="https://www.boekscout.nl/shop2/auteur.php?aid=9409&bid=11572"

                                    style="width: 100%: height: 1480px; border: none;"></iframe>

 

 

 

 

dit is de cover als promotie materiaal 9789464311693 cov 1

 

Je bent van harte uitgenodigd op de feestelijke bewustzijnstraining, Een fijne zaterdagmiddag vol herinneren wie we werkelijk zijn, die ziel, het bewustzijn, en ervaren hoe het is om van daaruit weer meer te kunnen zijn. Je kunt alles nalezen in mijn boek 'Ontwaken uit de droomstaat van je Mind'.

Graag even aanmelden via onderstaande mailadres!!!

In licht en liefde, Maria Henkes & Mirjam van Gaalen

www.satsangmetmaria.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

WANNEER:

zaterdagmiddag 24 april 2021

HOE LAAT:

13.00 - 17.00 UUR

KOST:

55,-

WAAR:
Spiritueel centrum Just You

Aalduikerweg 1A

1456 XK Ilpendam

 

 

Samen online in het bewustzijn zitten!

Tijdens deze online bijeenkomsten gaan we samen in het bewustzijn zitten.

Middels de woorden die door me heen gesproken worden, begleid ik je om in het bewustzijn te zitten op de meest simpele manier. In de stilte van het bewustzijn gaan we dingen aankijken en onderzoeken. Zo zijn we tegelijkertijd op de meest krachtige manier aan het healen. Healen vanuit ons eigen meest krachtige instrument, het licht dat we zijn. Vooral de angst voor eigen grootsheid, wat de grote paraplu is waar al het andere waar we mee te lopen stoeien onder hangt, gaan we vanuit het bewustzijn aankijken en oplossen. Daardoor zitten we er zelf steeds minder tussen en kan alles weer prachtig mooi in beweging komen en stromen. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met in het bewustzijn zitten, je kunt gewoon meedoen. Ik leid je er immers doorheen.

Hoe werkt het?

We doen dat via TEAMS. Je hoeft daar niks voor te installeren je ontvangt gewoon van mij vlak van te voren een link via de mail, daar klik je op en dan ben je gelijk binnen in onze ‘bewustzijns-huiskamer’.

We werken zonder camera, dus je bent lekker in je eigen bubbel.

Het duurt alles bij elkaar ongeveer een uurtje.
Aanmelden graag via een mailtje; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het kost 25,- schrijf er vooral even duidelijk bij dat het gaat om samen online in het bewustzijn te zitten.

Dit zijn de eerstvolgende data:

Dinsdagavond 23 februari 20.00 uur
Dinsdagavond 23 maart 20.00 uur
Dinsdagavond 20 april 20.00 uur

Ik hoop je in de energie te mogen ont-moeten!

Namasté,
Maria
Maria Henkes
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.satsangmetmaria.nl