Om je proces naar ontwaken en verlichting en 'Zijn wie en wat je werkelijk bent'  thuis te kunnen ondersteunen, zijn er prachtige meditaties van mij. Deze meditaties zijn:

  • Verlichting, ontwaken, Zijn wie en wat je werkelijk bent.
  • Meditatie in Zijn

De meditaties helpen je en begeleiden je om te ervaren hoe het voelt om alleen maar te hoeven Zijn, wie en wat je werkelijk bent. In het hier en Nu. Moeiteloos. Zonder enige inspanning.

Als je een meditatie wilt ontvangen als geluidsbestand maak dan € 10,- over naar rekening nummer NL37 INGB 0005 2103 88  tnv Maria Henkes te Abbekerk en stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. welke meditatie je als geluidsbestand wilt ontvangen, dan stuur ik je het geluidsbestand via de mail toe.

Tijdens Satsang en in de praktijk kun je ook altijd cd's bij mij kopen. Ze zijn dan ook € 10,-.

Wil je liever een cd thuisontvangen, stuur me dan even een mailtje welke meditatie cd je wilt ontvangen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak dan € 15,- over naar rekening nummer  NL37 INGB 0005 2103 88  tnv Maria Henkes te Abbekerk, dan stuur ik de cd per post naar je toe.

    • Op 12 & 13 oktober 2019 geef ik een Bewustzijn Weekend, in Leuvenheim Gelderland. klik hier

 

gebedsvlaggen kleurrijk