dit is de cover als promotie materiaal 9789464311693 cov 1       bestel boek

Mijn boek:

Ontwaken uit de droomstaat van je mind

Herinneren wie je werkelijk bent

Auteur   Maria Henkes

ISBN: 978-94-643-1169-3
Aantal pagina's: 210
Prijs: € 20,99 incl. verzendkosten naar Nederland en België

Samenvatting

Wakker worden uit de droomstaat van de mind, betekent dat we zien dat we niet het mens-stuk zijn met al z’n problemen, drama en hectiek. Maar iets wat vele malen grootser, wijzer, krachtiger en vrijer is. Als we ons kunnen herinneren wie we werkelijk zijn, vinden we de rust en vrede in ons ware zelf. Het maakt dat we op een andere manier naar het leven kunnen kijken. Dwars door alle illusies heen kunnen zien dat het geluk altijd al in onszelf zit, in wie we waarlijk zijn. Dat daarin alles altijd al goed is,    zoals het is…

Dit boek geeft je heldere inzichten en simpele handvaten om weer te gaan leven vanuit licht, gemak en moeiteloosheid. Een leven waarin alles vanzelf mag ontstaan en nieuwe deuren zich zomaar zullen openen.

Lees hier alvast een stuk uit het boek:

Ontwaken uit de Droomstaat van je Mind

Herinneren wie je werkelijk bent

Misschien herinner je een moment waarin alles vanzelf leek te gaan. Je zat als het ware in een flow. Een gevoel alsof je de hele wereld aankon, gemakkelijk en moeiteloos. Je straalde. Als je teruggaat naar dat moment… Waar was je? Hoe voelde je je? Wat deed je? Hoe gedroeg je je? Wat zei je?

We maken het allemaal meerdere keren mee in ons leven. Het zijn deze momenten die ons altijd bijblijven. Want op dit soort momenten staan we ‘aan’, we zijn in het hier en nu, in presentie aanwezig. We zijn er, helemaal, met alles wat we zijn, Alles stroomt en als vanzelf gaan alle deuren voor ons open. De juiste mensen komen zomaar op ons pad. We denken nergens over na, we zijn alleen maar. Vanuit alle grootsheid, licht, kracht en liefde die we werkelijk zijn. Als we dit soort momenten hebben mogen ervaren, verlangen we er altijd weer naar terug. Het is een staat van zijn, die zich kenmerkt door een enorme rust, gemak en moeiteloosheid, door meegaan met de stroom, de flow…

We willen heel graag weer terug naar die staat van zijn, waarin alles vanzelf gaat, maar we weten niet hoe. Dat hoe is waar dit boek over gaat. Hoe kunnen we daarin komen en belangrijker nog, hoe kunnen we daarin blijven? Wat zou ons dat opleveren? Wat voor een effect zou dat hebben op onszelf en op ons leven?

Verder lezen? Bestel het boek hier!

bestel boek

 

Mijn tweede boek: 'Het laten ontstaan vanuit Flow' zal vanaf eind juni 2021 te bestellen bij Boekscout.