Nieuw! Mijn eigen ontwikkelde Bewustzijn Cursussen

  1. Healen vanuit Bewustzijn
  2. Lichter vanuit Bewustzijn
  3. Manifesteren vanuit Bewustzijn

Deze cursus -die tot stand is gekomen in samenwerking met de Spirits-, zal je helpen om meer vanuit het bewustzijn te zijn en ook anderen daarbij te kunnen helpen.

Wat houdt het in?

Drie dagen heerlijk bezig zijn met energie. Op de meest directe manier; vanuit je eigen ziel, zonder ingewikkelde methodes, of technieken heel gemakkelijk, super krachtig en ongelofelijk snel alles van je systeem afhalen. Jezelf er tussen uit halen opdat het kan gaan stromen en dingen in beweging kunnen komen. Opdat jij in je licht kunt gaan staan en de prachtige realiteit hier op aarde kunt gaan ervaren, en beleven als de hemel op aarde.

Hoe heet het?

  1. Healen vanuit Bewustzijn (alle klachten van ons systeem afhalen in alle richtingen van tijd, ruimte en energie)
  2. Lichter vanuit Bewustzijn (op weg naar ontwaken en verlichting kunnen we ons licht al laten stralen)
  3. Manifesteren vanuit Bewustzijn (hoe we kunnen neerzetten wat onze ziel wenst, niet meer vanuit wilskracht maar vanuit het gemak van je ziel)

Wanneer?

  1. Healen vanuit Bewustzijn donderdag 23 jan. 2020
  2. Lichter vanuit Bewustzijn donderdag 06 febr. 2020
  3. Manifesteren vanuit Bewustzijn donderdag 2 april 2020

Tijden:

inloop: 09.45 uur, beginnen 10.00, eindigen 17.00 uur.

Voor wie?

Deze cursussen zijn vooral geschikt voor mensen die al een klein beetje gewend zijn om in het bewustzijn te zitten.

Wat kost het?

De cursussen kosten 155,- per deel. Incl. Lunch, thee, water, tussendoortjes.

Je bepaalt zelf of je alle drie de delen wilt volgen. Echter om mee te kunnen doen aan een volgend deel, dienen de voorgaande delen wel gevolgd te zijn.

Waar?

In Spiritueel Centrum Nieuwste Tijd, in Purmerend.

Aanmelden:

Om je aan te melden stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Steeds weer staat het getal 5 centraal in deze cursus. Omdat er door deze cursus zoveel in beweging zal komen is het een zeer transformerende cursus. Het getal 5 staat voor Transformatie. Dit getal houdt verband met verandering, transmutatie, transformatie, en alchemie. Door deze cursus zullen er in je leven veranderingen ten goede gaan plaatsvinden. Verandering, vrijheid en nieuwe uitzichten geven innerlijke groei, ontwikkeling en geestelijke uitdagingen.

 

Misschien zou je ook best eens een 5 daagse Bewustzijn Retraite willen meemaken, maar heb je geen idee hoe dat zal zijn en lijkt 5 dagen je best wel heftig? Dan is het fijn om eerst eens een Bewustzijncursus of Bewustzijnweekend mee te maken. 

Misschien wil je of kun je geen 5 dagen vrijmaken in je schema en is één of twee dagen bijtanken precies wat je wilt.

Wat je reden ook is, je bent van harte welkom bij het Bewustzijnweekend of bij de Bewustzijn Cursussen, om weer in contact te komen met je Ware Zelf!

Tijdens zo'n dag of weekend, spreek ik over het bewustzijn, en over hoe we vanuit het bewustzijn de dingen zo heel anders benaderen dan vanuit ons mensstul. Ook kun je dan een heerlijke geleide meditatie ervaren, die je direct terugleidt naar alleen maar hoeven te Zijn…

Kijk in de agenda wanneer er Bewustzijncurussen of Bewustzijnweekenden gepland zijn.

Om je aan te melden stuur je even 'n mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

boeddhisme