Lezingen

Op donderdagavond 16 januari 2020 geef ik een lezing genaamd:

Wat is ziekte, pijn en klachten?

We zijn een mens, of zijn we een ziel? Hoe benaderen we het leven vanuit het mens-stuk en hoe benaderen we het leven vanuit onze ziel? Hoe kunnen we weer meer leven vanuit onze ziel, bezield? En hoe kunnen we van daaruit onze ziektes, pijn en klachten oplossen? 

Het is een zeer vernieuwende en interactieve lezing, waarbij je echt gaat ervaren wat je ziekte, pijn of klacht is.

Mocht je aan de slag willen om je ziekte, pijn of klacht op te lossen, dan ben je van harte welkom om mee te doen met de bewustzijn cursus:

Healen vanuit Bewustzijn; alle ziektes, pijn en klachten van ons systeem afhalen, in alle richtingen van tijd, ruimte en energie.

Deze cursus healen vanuit bewustzijn wordt op 23 januari 2020 gegeven in de Yogaloft in Blokker. Graag aanmelden middels een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meer informatie over de bewustzijnscursus klik hier

 

Details over de interactieve Lezing: Wat is ziekte, pijn en klachten?:

Wanneer:     Op donderdagavond 16 januari 2020 (exacte datum volgt) geef ik de lezing:                       Wat is ziekte, pijn en klachten?

Kost:            15,- entree

Waar:           Yogaloft in Blokker, 

                    Gildenweg 2

                    1695 GD Blokker

Hoe laat:       inloop om 19.30 uur, begint om 19.45 uur, eindigt 21.15 uur

Aanmelden:   graag aanmelden middels een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 IMG 20190729 WA0008

 

U kunt mij ook boeken voor een lezing.

Het kunnen lezingen zijn over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals bewustzijn, ontwaken, verlichting, dat alles in het leven een spiegel is, hoe we in onze kracht kunnen gaan staan, hoe we onze ziektes, pijn en klachten kunnen oplossen vanuit het bewustzijn. 

Wilt u mij boeken om een lezing te komen geven mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over het bewustzijn geef ik:

  • Lezingen
  • Satsang; Workshops over het bewustzijn
  • Bewustzijn Retraites
  • Bewustzijn Weekenden
  • Bewustzijn Dagen
  • 1 op 1 sessies