Samen online in het bewustzijn zitten!

Tijdens deze online bijeenkomsten gaan we samen in het bewustzijn zitten.

Middels de woorden die door me heen gesproken worden, begleid ik je om in het bewustzijn te zitten op de meest simpele manier. In de stilte van het bewustzijn gaan we dingen aankijken en onderzoeken. Zo zijn we tegelijkertijd op de meest krachtige manier aan het healen. Healen vanuit ons eigen meest krachtige instrument, het licht dat we zijn. Vooral de angst voor eigen grootsheid, wat de grote paraplu is waar al het andere waar we mee te lopen stoeien onder hangt, gaan we vanuit het bewustzijn aankijken en oplossen. Daardoor zitten we er zelf steeds minder tussen en kan alles weer prachtig mooi in beweging komen en stromen. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met in het bewustzijn zitten, je kunt gewoon meedoen. Ik leid je er immers doorheen.

Hoe werkt het?

We doen dat via TEAMS. Je hoeft daar niks voor te installeren je ontvangt gewoon van mij vlak van te voren een link via de mail, daar klik je op en dan ben je gelijk binnen in onze ‘bewustzijns-huiskamer’.

We werken zonder camera, dus je bent lekker in je eigen bubbel.

Het duurt alles bij elkaar ongeveer een uurtje.
Aanmelden graag via een mailtje; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het kost 25,- schrijf er vooral even duidelijk bij dat het gaat om samen online in het bewustzijn te zitten.

Dit zijn de eerstvolgende data:

Dinsdagavond 23 februari 20.00 uur
Dinsdagavond 23 maart 20.00 uur
Dinsdagavond 20 april 20.00 uur

Ik hoop je in de energie te mogen ont-moeten!

Namasté,
Maria
Maria Henkes
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.satsangmetmaria.nl