IET® Master-Instructor Engelenhealing Class

 

op zaterdag 13  &  zondag 14 maart 2021

 

In m'n Centrum voor Licht en Bewustzijn, Abbekerk, Nederland.

 

 IETlogo final

 

Trainer: Maria Henkes

Taal: Deze Master class wordt in het Nederlands gegeven èn ook met een Nederlandse manual!

Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal plaatsen is beperkt!

 

Wat je leert tijdens deze IET Master Instructor cursus:

De prachtige extra krachtsymbolen die jouw healingen nog veel meer kracht zullen geven.

Je leert verder een groot aantal krachtige nieuwe IET® Master Technieken erbij, zoals:

  • Het Blessing Bowl Proces
  • Het Heilige Hartnet Proces
  • De 12-Strengen DNA uitlijning
  • Het I-Chi Proces
  • De IET® Power Burst

Je leert over de 14 stappen naar Transformatie en verlichting en nog veel meer.

Hierdoor word je een Master in de IET.

Je leert hoe je zelf IET® cursussen kunt geven, dat mag, hoeft niet.

Je leert mensen inwijden en opleiden tot IET® Practitioner!!

Hierdoor word je een Instructor in de IET.

De Inwijding die je ontvangt van de Engelen bij deze Class maakt alle inwijdingen die je tot nu toe hebt ontvangen compleet. Deze inwijding herstructureert de strengen van je 6e paar van de DNA, en brengt ze weer terug in de staat zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren. Door deze inwijding zul je voortaan geholpen worden om vanuit overgave te zijn aan wat God voor je wil. Om vanuit die overgave te mogen zijn waar je mag zijn, te mogen spreken waar en wat je mag spreken, te doen waar en wat je mag doen.

Alle inwijdingen die je verder nog oefent en ontvangt tijdens deze 2 dagen, brengen je volledig in lijn met je goddelijke zieledoel, stellen je in staat om de extra krachtsymbolen te kunnen toepassen, helpen je jouw hoogste staat van zijn op aarde te manifesteren, en dit alles wonderlijk begeleid door de Engelenenergie!  

Wat doet de IET Master Instructor Cursus nou precies….

De IET een methode die je helpt om je zieledoelen hier echt neer te gaan zetten op aarde.

Bij deel 3, de advanced dag, leerden we dat de vonk van inspiratie van ons zieledoel naar binnen valt in ons 8e chakra, onze zielester, een meter boven ons hoofd. Opeens heb je zomaar een idee, over je zieledoel en hoe je hier mag dienen en mag helpen.

Dan moet die vonk van inspiratie de hele weg gaan afleggen naar de aardester, onder je voeten, in de aarde. Pas als het bij de aardester is aangekomen, kan het echt in het aardse worden neergezet.

Onderweg komt het van alles tegen, bv schuld, wantrouwen, schaamte, stress, angst.

Tijdens de Master Instructor Class leer je allemaal technieken die deze weg naar de aardester kunnen versnellen en vergemakkelijken. Je kunt ze na deze Class op jezelf (en anderen) toepassen om die baan van de zielester naar aardester zo moeiteloos mogelijk te laten verlopen, opdat jouw zieledoel heel gemakkelijk kan doorglijden naar het hoogste potentieel waar jij mag uitkomen.

Je ontvangt de inwijding op het 6e paar van de DNA waardoor je veel meer vanuit overgave aan God en de spiritwereld door je heen kunt laten werken. Dat maakt alles zo veel gemakkelijker.

Je hoeft alles wat je geleerd hebt tijdens de BIA Class nog niet te beheersen, het wordt op geen enkele manier getest. Je leert bij de Master Instructor Class allemaal prachtige mooie nieuwe technieken.

Je leert hoe je les kunt geven in de IET aan andere mensen (mag, hoeft niet) hoe je ze kunt inwijden, en ook hoe je jezelf weer kunt inwijden. Dat is een van de krachtigste en snelste technieken om jezelf een enorme boost te geven. Kortom een feestje van engelen cadeautjes.  Alles wat je leert tijdens deze prachtige cursus zal voor jou alles enorm in beweging zetten!

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet contact met me op te nemen.

Wat kost de Master Instructor Class

Het normale tarief is € 735,-                (dit is incl. manuals, thee, water, lunch en versnaperingen.)

Met vroegboekkorting*  is  € 695,-     (dit is incl. manuals, thee, water, lunch en versnaperingen.)

Ben je al een IET Master Instructor en wil je de cursus nog eens herhalen? Dan ben je tegen een sterk gereduceerd tarief wederom van harte welkom!

Het normale tarief herhalende Master Instructors is € 295,-   (dit is incl. thee, water, lunch en versnaperingen.)

Met vroegboekkorting* herhalende Master Instructors € 275,-     (dit is incl. thee, water, lunch en versnaperingen.)

*De vroegboekkorting geldt alleen als je meer dan één maand vòòr aanvang volledig bent geregistreerd. Aanmelden via   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Na het meedoen aan deze cursus word je opgenomen in de internationale IET® website lijst op : www.learnIET.com.

Waar:

In mijn centrum van Licht en Bewustzijn in Abbekerk, Nederland . (10 min. boven Hoorn, 30 min. van Amsterdam)

Voor vragen en aanmelden:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Maria Henkes:  of tel. 0031 229- 582997

Lunch: De lunch is inbegrepen, gebruiken we gezamenlijk en wordt door mij verzorgd. Mocht je een dieet of allergieën hebben, laat het gerust weten.  

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens deze bijzondere en krachtige Engelen healing Master Class!!

In licht en liefde,

Maria

Maria Henkes

Over Maria Henkes:

Maria is een gecertificeerde IET Practitioner, IET Master Instructor en daarnaast ook één van de IET Trainers wereldwijd.

Haar centrum heet 'Centrum van Licht en Bewustzijn', in Abbekerk, Nederland. (10 min. boven Hoorn, 30 min. van Amsterdam)

Gelijk de eerste dag na haar Basic, Intermediate and Advanced IET class in 2007, ging alle deuren magischerwijs voor haar open. Die zelfde dag ontstond haar praktijk  toen nog  genaamd ‘Engelenheling’. Opeens was daar de naam, de website, een brochure en dat is hoe het allemaal begon. Twee maanden laten werd ze al een IET Master-Instructor, daarin opgeleid door de grondlegger Stevan Thayer zelf. . Sindsdien heeft ze vele jaren onze Top Teacher award ontvangen en is ze sinds 2015 ook één van de IET Trainers wereldwijd. Daarnaast heeft ze ook een zeer uitgebreid aantal cursussen en workshops die ze leidt. Ze is onder andere een gecertificeerd; Medium en Mediumschap Teacher, Angel Therapy Practitioner. Ze werkt met de Journey, met de Work, met Touch of Matrix. Ze heeft haar eigen Bewustzijn Cursussen ontwikkeld genaamd:  Healen vanuit Bewustzijn, Lichter leven vanuit Bewustzijn en Manifesteren vanuit de flow van Bewustzijn. Daarnaast vindt ze het heerlijk om Satsang te geven en Bewustzijn weekenden en Bewustzijn Retraites te leiden. Ze is erg enthousiast over het prachtige IET coaching traject ‘ de 14 IET stappen naar Transformatie’, alles om de mensen te helpen herinneren wie en wat ze werkelijk zijn; stralend Licht en geïncarneerde Goddelijke Liefde. Je kunt Maria contacten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haar website is www.satsangmetmaria.nl