Wie is Maria 

 

1. nwste foto verkleind

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is wat anderen over mij zeggen:

  • Maria heeft een hoge trilling, hoog bewustzijn, daardoor is ze een zeer heldere verlichtende en helende spiegel.
  • Door haar hoge bewustzijn, gebeurt er in de energie al zoveel bij de ander en komen er al zoveel inzichten binnen, dat mensen veel dieper en verder kunnen komen.
  • Ze heeft een heel mooi zuiver contact met de bovenwereld, is getalenteerd in geïnspireerd spreken.
  • Een onafhankelijke, goeie teacher, een waar voorbeeld waar je je aan kunt optrekken.
  • Ze is duidelijk en tegelijkertijd heel liefdevol, geduldig, respectvol, puur en zuiver, enthousiast, en op een ego-loze manier.
  • Ze is het, het licht, de liefde, de leegte, het is doorleeft en authentiek.
  • Ze schijnt een helder licht op het pad van mensen en raakt ze op magische wijze aan met het licht.
  • Ze kan het potentieel in iemand zien en benoemen, zien wat daar voor nodig is, daardoor maak ze iets bij diegene wakker, waardoor diegene ook stappen kan gaan zetten om inderdaad naar dat potentieel toe te gaan.

 

Dit is hoe ik daar gekomen ben....

Na een interessante zoektocht (langs oa Reiki, Haptonomie, Engelen, ‘Integrated Energy Therapy’ (IET) van Stevan Thayer, ‘Angel Therapy   Practicioner’ (ATP) van Doreen Virtue, ‘de Helende reis’ van Brandon Bays, ‘the Work’ van Byron Katie, Mediumschap,) was ik op een punt gekomen dat ik op een prachtige manier mensen aan het begeleiden was via healingen, readingen, één op één sessies, cursussen, lezingen, etc. 

En opeens was er een leegte….

Het was het allemaal. En het was het allemaal ook weer niet.

Het betekende niks als ik het niet zelf kon Zijn. Dit had ik al vaker gevoeld, dat ik het alleen maar zelf hoefde te Zijn. Om het zo te kunnen uitstralen naar een ieder die ik op mijn pad tegenkom.

Steeds meer zag ik dat wij mensen alleen maar dingen kunnen veranderen bij onszelf. Door te zien dat alles wat er gebeurt in ons leven, nooit over die ander gaat, dat die ander alleen maar onze spiegel is waarin wij kunnen zien hoe onze ziel zo graag wil groeien. Dat we alleen maar dingen kunnen veranderen door het zelf te gaan zijn. “Wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld.” Mahatma Gandhi.

Om het te kunnen uitstralen mocht ik gaan ontdekken wie en wat ik werkelijk ben. Ben ik wat ik denk? Ben ik wat ik voel? Ben ik mijn ziektes, pijn en klachten? Of ben ik iets heel anders? Iets wat nog veel stralender, krachtiger, grootser en liefdevoller is.

Al lange tijd wist ik en begreep ik wat ik allemaal niet was. Dat ik bijvoorbeeld niet mijn mind, niet mijn ego was. Nu stond ik voor die open deur, om te gaan ontdekken en te gaan zien wie en wat ik wèl ben. Wie en wat mijn ware Zelf is. Wie en wat ik werkelijk ben. Altijd al ben. Altijd al geweest ben, door alle levens heen. En altijd zal Zijn.

En wat een openbaring was dat! Wat een ontwaken! Wat een verlichting! En tegelijkertijd ook zo alledaags dat er niks wezenlijks veranderde. Een shift in perceptie. Een andere manier van kijken. En toch is het dat ook weer niet. Het is steeds weer een heerlijke uitdaging om het in woorden te kunnen vatten. Omdat woorden alleen maar kunnen uitdrukken in dualiteit; in goed of fout, licht of donker, als dat een tafel is, dan moet dat wel een niet-tafel zijn…. Maar dat wie en wat we werkelijk Zijn ìs. Punt. ìs.

Vanuit Zijn komen we in een hele andere manier van doen. Niet een manier van doen zoals we gewend zijn vanuit onze mind, wat een onrustige, 'kip zonder kop'  manier van doen is. Vanuit Zijn komen we in een vredige, rustige, gefocuste manier van doen. Omdat het vanzelf gaat, moeiteloos is, geleid wordt door het hogere en zo doende vanuit een diep vertrouwen dat alles goed is zoals het is. Het is een flow waarbij alles mag ont-staan vanuit het niets. Alles wat je ooit wilde neerzetten, je diepste dromen, je diepste zieledoelen, alles waarvoor je hier gekomen bent op aarde, komt simpelweg naar je toe, als je weet hoe je je mensstuk steeds meer uit de weg kunt houden, en je ziel zijn eigen oorspronkelijke taak aan het roer weer laat innemen.

www.satsangmetmaria.nl

Naast Satsang begeleid ik ook Bewustzijn Weekenden en 5 daagse Bewustzijn Retraites ( in juni 2021 is er een 5 daagse bewustzijn retraite op Ibiza). Verder heb ik een 3-daagse Bewustzijncursus ontwikkeld in samenwerking met mijn Spirithelpers; dag 1. Healen vanuit Bewustzijn, dag 2. Lichter Leven vanuit Bewustzijn en dag 3. Manifesteren vanuit Bewustzijn en geef ik ook lezingen.

 

Je bent van Harte Welkom!

Meer informatie zie de agenda van mijn website www.satsangmetmaria.nl

In service, vanuit licht, liefde en leegte,

Maria

Namasté!

 

 Zie mijn agenda